gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ovidiu a început o serie de lucrări pe Șoseaua Națională (DN 2A)

Avatar photo by
Lucrări pe Șos. Națională (DN 2A) – plantare de copaci și reabilitare trotuare ❗️
Unul din proiectele importante pentru administrația locală este în acest moment reabilitarea zonei șoselei Naționale (DN 2A), atât din punct de vedere arhitectural cât și peisagistic.
Acest proiect a fost gândit, conform relatărilor domnului primar George Scupra, în 3 etape de lucru:
✅,,În primul rând am început sa reorganizăm și să amenajăm suprafețele mari, ce nu erau utilizate corespunzător. Aici mă refer la zona din fața Liceului Tehnologic ,,Ion Podaru’’, zona din fața grădiniței ,,Licurici’’ și a creșei. Pentru aceste locații am atribuit contractul de realizare a două noi parcuri moderne ce au ca termen de finalizare luna mai a anului viitor, urmând ca anul viitor să continuăm modernizarea platoului de lângă Centrul Cultural ,,Elena Roizen’’ și parcul cu platani, din zona centrală.
✅O a doua etapă am început-o în luna noiembrie, prin plantarea a 422 de pomi ornamentali pe șos. Națională, respectând perioada optimă de plantare. Sunt specii deosebite care vor înfrumuseța orașul și ne propunem pe viitor să continuam plantarea și pe alte artere din oraș.
✅O ultimă fază, pe care ne-am propus-o, este aceea de înlocuire totală a pavajului de pe șos. Națională și crearea unui concept modern de mobilier urban. Toate acestea necesită timp și bugete semnificative dar sunt convins că vom găsi soluții bugetare să le finalizăm.’’( primar, George Scupra)

You may also like