gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Corbu – Informare program “Măsuri şi instrumente pentru o administraţie eficientă pentru cetateni”,

Avatar photo by

UAT Comuna Corbu implementează proiectul “Măsuri şi instrumente pentru o administraţie eficientă pentru cetateni”, finanțat prin Programul Operational Capacitate Administrativă, CP16/2021 pentru regiunea mai puţin dezvoltată Fundamentarea deciziilor, planificare strategică şi măsuri de simplificare pentru cetăţeni la nivelul administraţiei publice locale din regiunile mai puțin dezvoltate.
Obiectivul general al proiectului constă în consolidarea capacității instituţionale şi eficientizarea activității la nivelul UAT prin optimizarea proceselor de lucru în scopul simplificării procedurilor administrative şi reducerii birocraţiei pentru cetăţeni, implementând măsuri din perspectiva back-office (adaptarea procedurilor interne de lucru) şi front-office pentru serviciile publice furnizate cetăţenilor.
În cadrul subactivităţii 2.2. va fi elaborată Strategia de Dezvoltare Locală pentru un nou orizont de timp ca urmare a nevoilor identificate la nivelul instituţiei.
Elaborarea strategiei este justificată de necesitatea de planificare a activităţilor viitoare ale comunităţii şi reprezintă o condiție pentru accesarea de fonduri europene.
In acest scop, s-a realizat o cercetare sociologică ce a vizat populația comunei și angajații aparatului de specialitate al primarului, în vederea identificării priorităților locale.
De asemenea, s-au cules date statistice din surse oficiale.
În vederea definitivării listei de proiecte locale, marţi 2 august 2022, în sala Camin Cultural vă invităm la dezbarea proiectelor de dezvoltare locală, după următorul program:
-ora 𝟏𝟒:𝟎𝟎 – Economie locală şi mediu
-ora 𝟏𝟓:𝟎𝟎 – Urbanism, amenajarea teritoriului și instituţii locale
-ora 𝟏𝟔:𝟎𝟎 – Dezvoltare socială, educație, cultură, culte, sport și agrement.
Persoanele interesate sunt rugate să anunţe participarea la dezbateri până pe data de 29 iulie 2022: e-mail office@primariacorbu.ro, 𝐭𝐞𝐥. 𝟎𝟐𝟒𝟏𝟕𝟔𝟓𝟏𝟎𝟎
Persoana de contact: Vilau Constantin

You may also like