gazetajudeteana.ro

Primăria Limanu – Informare extindere și modernizare rețele de alimentare cu energie electrică

de

Proiectul este propus a fi amplasat in Comuna Limanu, Sat Limanu, Sat 2 Mai, Sat Vama Veche, Județul Constanța

Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul Primăriei comunei Limanu, județul Constanța.

Mediul a decis că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Extindere și modernizare rețele de alimentare cu energie electrică, Comuna Limanu, Județul Constanța”, propus a fi amplasat in Comuna Limanu, Sat Limanu, Sat 2 Mai, Sat Vama Veche, Judetul Constanta.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanta din Municipiul Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – vineri, între orele 8-13, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.

Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 23.02.2022.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Hârșova – Informare „Restaurarea, conservarea și punerea în valoare a ansamblului Vasile Cotovu la Centrul Multicultural în orașul Hârșova, județul Constanța”.

Primăria Hârșova organizează achiziție publică pentru execuție rest de lucrări și remedieri pentru proiectul „Restaurarea, conservarea și punerea în valoare a ansamblului Vasile Cotovu la Centrul Multicultural în orașul Hârșova, județul Constanța”. Execuția lucrărilor...