gazetajudeteana.ro

Localitați cu avarii ENEL

de

290 de tehnicieni ai E-Distribuție Dobrogea şi ai contractorilor societății lucrează pentru restabilirea în cel mai scurt timp posibil a alimentării cu energie electrică a consumatorilor din zonele afectate de condiţiile meteo deosebite (cod roșu și portocaliu de vreme rea cu intensificari ale vântului la circa 85 km/h și ninsoare) a fost afectată funcționarea instalațiilor E-Distribuție Dobrogea.

Echipele din teren vor fi suplimentate cu tehnicieni de la E-Distribuție Muntenia, care vor fi relocate pentru a remedia avariile și deranjamentele din zonele cele mai afectate, aflate în aria de responsabilitate a E-Distribuție Dobrogea.

Intervențiile echipelor au fost mult îngreunate de condițiile meteo dificile, întrucât vântul puternic nu permite intervențiile la înălțime, precum și de faptul că echipele nu au acces spre zonele unde sunt înregistrate avarii, circulația rutieră fiind închisă în zone ample din județele Călărași, Tulcea, Ialomița și Constanța

În data de 6 februarie, la ora 13:00, 3 linii de înaltă tensiune sunt afectate, fiind afectată alimentarea a două stații de transformare (Sarinasuf și Crișan).

În judeţul Constanța erau nealimentate 33 linii electrice aeriene de medie tensiune, fiind afectate total sau partial localitățile 23 August, Agigea. Albești, Amzacea, Basarabi, Cerchezu, Ciobanu, Ciocârlia, Cobadin, Cogealac, Constanța, Corbu, Cumpăna, Cuza Vodă, Dumbrăveni, Eforie Sud, Gârliciu, Ghindărești Hârșova Horia, Independența, Istria, Lipnița, Mangalia, Mihail Kogălniceanu,  Năvodari, Nicolae Bălcescu, Ostrov, Ovidiu, Pantelimon, Pecineaga, Săcele, Târgușor, Techirghiol, Tipraisar, Tuzla, Valu lui Traian.

”Recomandăm clienților afectați să folosească, pentru a semnala deranjamente cu precădere numerele de tip TelVerde (apelabile gratuit din rețelele naționale) – 0800 070 555.”, precizează Biroul de presă.

You may also like

article-image
Anunțuri

Informare ANM 24.01.2022

Meteorologii din cadrul Centrului Regional de Meteorologie „Dobrogea” ne avertizează asupra începutului de săptămână. Luni și marți, atât pe timpul zilei cât și pe timpul nopților, temperaturile vor fi extrem de scăzute. Vântul ce...

Leave a Comment

Your email address will not be published.