gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Poarta Albă – Informare licitație privind reabilitarea dispensarului Uman (P+1E)

Avatar photo by

Primăria comunei Poarta Albă a organizat o licitație în vederea reabilitării dispensarului din comună, concret proiectul, care este finanțat prin Administrația Fondului pentru Mediu, vizează creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice. Mai mult decât atât, programul de reabilitare a dispensarului are o valoare totală a achiziției fără TVA de 1.675.785.39 lei.

Precizăm că licitația a fost câștigătorul licitației este LCS IDEAL TOP CONSTRUCT.

LCS Ideal Top Construct SRL a fost înființată în 2018, are sediul social în Constanța, pe strada Unirii, nr. 22B și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Mai mult decât atât, LCS Ideal Top Construct SRL mai are și 13 contracte publice (Comuna Gârliciu, Comuna Nicolae Bălcescu, Orașul Ianca, Orașul Murfatlar printre autoritățile contractante).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Primăria Poarta Albă – Informare licitație privind reabilitarea dispensarului Uman (P+1E)

You may also like