gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mihai Viteazu – Informare proiect „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Mihai Viteazu, Județul Constanța”

Avatar photo by

Primăria comunei Mihai Viteazu, județul Constanța, a încheiat un contract cu Union Co pentru furnizarea de echipamente TIC pentru proiectul investițional „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Mihai Viteazu, Județul Constanța”.

Autoritatea contractantă a alocat suma de 743.066 lei, echivalent cu aproximativ 150.000 de euro, potrivit cursului actual.

După cum se precizează în descrierea succintă, pentru realizarea obiectivului de investiții „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Mihai Viteazu, județul Constanța” este necesară achiziționarea echipamentelor TIC pentru dotarea unităților de învățământ. Se vor furniza următoarele:
Echipamente TIC pentru dotarea laboratorului de informatică
Echipamente TIC pentru dotarea sălilor de clasă
Echipamente TIC pentru dotarea laboratorului multidisciplinar
Echipamente TIC pentru dotarea cabinetului psihopedagogic
Echipamente TIC pentru dotarea atelierului de practică

Achiziționarea descrisă mai sus contribuie la îndeplinirea obiectivului general propus prin intermediul Planului Naţional pentru Redresare şi Rezidenţă – Componenta C 15: Educaţie, Investiţia 9. Asigurarea echipamentelor şi a resurselor tehnologice digitale pentru unităţile de învăţământ, Investiţia 11. Asigurarea dotărilor sălilor de clasă şi a laboratoarelor/atelierelor şcolare din sistemul preuniversitar.

Criteriul de atribuire a fost cel mai bun raport calitate-preț.

Primăria Mihai Viteazu și Union Co au încheiat contractul la data de 13 august 2024, publicat ulterior pe 20 august în SEAP.

echipamente-tic

Primăria Mihai Viteazu – Informare proiect „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Mihai Viteazu, Județul Constanța”

You may also like