gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Adamclisi – Informare montaj stații de încărcare electrice

Avatar photo by

Comuna Adamclisi (Primăria Adamclisi), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Cobadin pentru „Procurare și montaj stații de încărcare electrice“, sistemul fiind de cumpărare directă.

Valoarea cumpărării directe este de 246.000 lei (49.446,24 euro), ofertant câștigător fiind SC Smart Green Energy SRL. Data publicării este 17.05.2024, ora 13.56, iar data finalizării – 20.05.2024, ora 9.12

După cum se arată pe licitatiapublica.ro, este vorba de Programul privind dezvoltarea infrastructurii de reîncărcare pentru vehicule electrice şi / sau hibrid plug-in în localităţi, prin instalarea de staţii de reîncărcare cu putere normală.

„Scopul Programului îl reprezintă îmbunătăţirea calităţii mediului prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră prin stimularea utilizării vehiculelor electrice şi vizează dezvoltarea transportului ecologic, prin instalarea de staţii de reîncărcare cu putere normală“, menționează sursa citată.

Prin Program se finanţează staţiile de reîncărcare formate din minimum două puncte de reîncărcare, alimentate de acelaşi punct de livrare din reţeaua publică de distribuţie, dintre care un punct de reîncărcare permite încărcarea în curent continuu la o putere ≥ 50 kW şi un punct de reîncărcare permite încărcarea în curent alternativ la o putere ≥ 22 kW a vehiculelor electrice.

Staţiile de reîncărcare vor fi echipate cel puţin cu prize şi conectori de tip 2 pentru vehicule, conform descrierii din standardul SR EN62196-2, pentru încărcarea în curent alternativ, şi cu conectori ai sistemului de reîncărcare combinat Combo 2, conform descrierii din standardul SR EN62196-3, pentru încărcarea în curent continuu.

cumparari-directe-procurare-si-montaj-statii-de-incarcare-electrice

Primăria Adamclisi – Informare montaj stații de încărcare electrice

You may also like