gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Istria – Informare proiect înființare sistem de canalizare în Nuntași și Istria

Avatar photo by

Global Ports’s Services SRL, alături de Proclean WWTP SRL și Vest Instal SRL și-au adjudecat de la Primăria Istria contractul de lucrări pentru înființarea sistemului de canalizare în localitățile Nuntași și Istria.

Informația a fost publicată în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se face precizarea că, pe parcursul procedurii de atribuire a contractului, două oferte au fost retrase, iar una a fost considerată neconformă.

Atribuirea contractului s-a făcut prin procedura simplificată.

Contractul a fost adjudecat la o valoare totală de 22.898.267,88 de lei fără TVA, adică peste 4,6 milioane de euro, inițial fiind estimat la 22.935.347,08 lei fără TVA.

Nu este posibilă subcontractarea, se precizează în datele oficiale.

Denumirea contractului este „Proiectare și Execuție lucrări aferente obiectivului de investii «Înființare sistem de canalizare, stație de epurare și racorduri în satele Nuntași și Istria, comuna Istria, județul Constanța»“.

În descrierea contractului se precizează că „înființarea sistemului de canalizare se va desfășura în zona administrativ teritorială a comunei Istria, în intravilanul și extravilanul satelor Istria și Nuntași, conform inventarului bunurilor aparținând domeniului public“.

În mai 2023, Global Ports’s Services SRL și Vest Instal SRL au semnat cu Primăria Istria contractul de reabilitare a sistemului de alimentare cu apă în Istria și Nuntași.

Primăria Istria – Informare proiect înființare sistem de canalizare în Nuntași și Istria

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare proiect „Renovare integrată a corpurilor de clădire C1 și C2 – Liceul Teoretic Mihai Kogălnicanu, județul Constanța”

Primăria comunei Mihail Kogălniceanu organizează o licitație pentru atribuirea contractului privind proiectarea și execuția proiectului „Renovare integrată a corpurilor de clădire C1 și C2 – Liceul Teoretic Mihai Kogălnicanu, județul Constanța”. Termenul limită pentru...