gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Valu lui Traian – Convocator sedinta extraordinară CL Valu lui Traian – 07.11.2023

Avatar photo by

Primarul comunei Valu lui Traian Florin Mitroi, convoacă şedinţă extraordinară a Consiliului Local al comunei Valu lui Traian, jud.Constanţa, în conformitate cu prevederile art.133 alin.(2) lit.”a” din O.U.G. nr.57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările uterioare, în data de 07.11.2023 , ora- 12,00, ce va avea loc în sala de şedinţe a Consiliului Local.

Proiectul ordinii de zi este compus din urmatoarele puncte :

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea depunerii proiectului și a Studiului de fezabilitate pentru obiectivul de investiții: ”CONSTRUIRE CENTRALĂ FOTOVOLTAICĂ (prosumator) VALU LUI TRAIAN dotată cu STAȚIE de REÎNCĂRCARE pentru MAȘINI ELECTRICE”, precum și aprobarea indicatorilor tehnico economici, a devizului general și a bugetului proiecului în cadrul Fondului pentru modernizare în România, Programul -cheie 1: Surse regenerabile de energie și stocarea energiei.
Iniţiator- primar MITROI FLORIN
Comisii de specialitate ale Consiliului Local: C(1) și C(3)
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor rapoarte de evaluare asupra unor terenuri intravilane ce fac parte din domeniul privat al comunei Valu lui Traian.
Iniţiator- Primar MITROI FLORIN
Comisii de specialitate ale Consiliului Local: C (3) și C(5).

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Cernavodă – Informare proiect „Rețea de canalizare menajară și racorduri la consumatori pe strada Nicolae Bălcescu și strada Indiguirilor, rețea de canalizare pluvială pe strada Nicolae Iorga, racorduri la rețeaua de canalizare menajera pe strada Dimitrie Bolintineanu”

Primăria Cernavodă a atribuit, la sfârșitul lunii aprilie a.c., contractul pentru lucrările de execuție în cadrul proiectului de înființare a rețelei de canalizare menajeră și racorduri la consumatori pe mai multe străzi din oraș....