gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mihai Viteazu – Informare acordare ajutor de încălzire a locuinței pentru sezonul rece

Avatar photo by

Începând cu data de 01.10.2023, Primăria comunei Mihai Viteazu demarează procedura de primire a cererilor pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței pentru sezonul rece 2023-2024.
Pentru a beneficia de acest sprijin, cetățenii au obligația să depună un dosar care să conțină documentele doveditoare încadrării în această categorie. Astfel, dosarul va trebui să cuprindă o cerere tip, o declarație pe proprie raspundere că solicitantul nu detine depozite bancare mai mari de 3000 lei, dovada veniturilor înregistrate, componența familiei și actul casei sau, după caz, contractual de închiriere.

,,Începând cu data de 01.10.2023 se vor primi cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinței pentru sezonul rece 2023-2024. Vă rugăm să analizați foarte bine informațiile și să nu ezitați să ne contactați telefonic sau direct la sediul primăriei,” au comunicat reprezentanții Primăriei Mihai Viteazu

Primăria Mihai Viteazu – Informare acordare ajutor de încălzire a locuinței pentru sezonul rece

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Medgidia – Informare obiectiv de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Medgidia, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu – corp școală și corp sală de sport”

Primăria Municipiului Medgidia, județul Constanța a organizat o licitație pentru achiziția serviciilor de execuție lucrări, pentru realizarea obiectivului de investiție „Creșterea eficienței energetice a clădirilor publice din Municipiul Medgidia, Liceul Teoretic Nicolae Balcescu –...