gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Eforie – Informare 20 de module fixe, două amplasamente și un teren, scoase la licitație

Avatar photo by

Primăria Eforie scoate la licitație, spre a fi închiriate, 20 de module fixe, două amplasamente de teren și un teren, situate în Eforie Nord.
Vor fi scoase la licitație, spre a fi închiriate, următoarele bunuri:
20 de module fixe și două amplasamente de teren, fiecare cu suparafața de 5 metri pătrați pentru desfășurarea de activități comerciale temporare, situate în Eforie Nord, pe strada Panselelor, care aparțin domeniului public al orașului;
Imobil teren, în suprafață de 1.103 metri pătrați care aparține domeniului privat al orașului, situat în Eforie Nord, pe strada Lebedei nr. 6.

Licitație Eforie
Licitație Eforie

Detalii suplimentare se regăsesc în documentația de atribuire. Un astfel de exemplar poate fi obținut prin solicitare verbală de la Direcția Economică, Compartimentul Taxe și Impozite situat în Eforie Sud, pe strada Avram Iancu nr. 2. Costul unui astfel de exemplar este de 110 lei.

Clarificările pot fi solicitate până în data de 16 mai 2023, ora 16:00, iar ofertele pot fi depuse până în data de 23 mai 2023, ora 16:00.

Licitația se va desfășura în data de 24 mai 2023, de la ora 10:00 , în sala de ședințe situată în Eforie Sud, pe strada Avram Iancu nr. 2.

Primăria Eforie – Informare 20 de module fixe, două amplasamente și un teren, scoase la licitație

Sursa Ziarul Amprenta

You may also like