gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Lumina – Informare lucrări de reparații

Avatar photo by
Strada Năvodari din localitate este o arteră de circulație extrem de tranzitată ce asigură în prezent legătura dintre orașul Năvodari, și, în ultimii ani, a turiștilor care vin la mare în fiecare sezon estival, către stațiuni.
Datorită traficului extrem de ridicat, starea carosabilului s-a deteriorat în timp, fiind necesare lucrări de reabilitare.
În acest sens, dorim să vă anunțăm că în această săptămână pe str. Năvodari din localitatea Lumina au fost demarate lucrări de reabilitare și de asfaltare a carosabilului.
„Orice intervenție pe această stradă din localitate este extrem de dificilă. Fiind un drum județean extrem de circulat, orice lucrări presupun restricții de circulație. Chiar dacă nu este sezon estival, există anumite perioade din timpul zilei în care circulția este extrem de îngreunată. Lucrările de reabilitare nu pot fi executate în timpul zilei pentru că am asista la un blocaj complet al circulației rutiere. Din nefericire s-a luat decizia ca aceste lucrări să fie executate în cursul nopții, atunci când valorile de trafic sunt mult mai scăzute. Știm că aceste lucrări pot creea disconfort în rândul cetățenilor și dorim să ne cerem scuze pentru orice neplăceri cauzate acestora. Echipele de intervenție vor lucra astfel încât lucrările să se finalizeze cât mai curând. Îi rog pe cetățenii din Lumina de pe strada Năvodari să manifeste înțelegere pe toată durata de desfășurare a lucrărilor,” – spune primarul comunei Lumina, domnul Dumitru Chiru.

You may also like