gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Băneasa – Informare licitație lucrări pentru Centrul Comunitar Integrat

Avatar photo by

Primăria Băneasa a publicat un anunț în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, privind serviciile de proiectare, asistența tehnică din partea proiectantului și execuție de lucrări pentru obiectivul „Centrul Comunitar Integrat” în comuna Băneasa.
Comuna Băneasa a obținut finanțare nerambursabilă prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa Prioritară 8 – Dezvoltarea infrastructurii de sănătate și sociale.

Care sunt obiectivele proiectului:
Obiectivul specific propus este legat de creșterea accesibilității serviciilor de sănătate, comunitare și a celor de nivel secundar, în special pentru zonele sărace și izolate.

Obiectivul general al acestui proiect îl reprezintă creșterea accesului locuitorilor Comunei Băneasa la serviciile de asistență medicală comunitară furnizate integrat cu cele sociale și educaționale, în special pentru persoanele aparținând comunităților cu nivel de marginalizare peste medie și severă din localitate.

Cabinete medicale, de consiliere individuală și o cameră de activități în grup, în comuna Băneasa
În urma realizării investiției va fi construit un centru comunitar integrat, în suprafață de 563 metri pătrați. Acest centru trebuie să regrupeze cinci cabinete medicale, o cameră de activități în grup, un cabinet de consiliere individuală. De asemenea, în mod complementar vor fi realizate două cabinete de medicină de familie.

Durata maximă estimată a execuției este de 12 luni de la data emiterii ordinului de începere pentru execuția lucrărilor.

Termenul limită de depunere a cererilor și valoarea achiziției
Potrivit anunțului publicat in SICAP, valoarea totală estimată a achiziției se ridică la suma de 1.265.690,59 lei, adică aproximativ 257.101 euro.

Ofertele se vor putea depune de la data de 17 noiembrie 2022, ora 15:00, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Persoanele care sunt autorizate să asiste la deschiderea ofertelor sunt reprezentanții Comisiei de Evaluare.

De asemenea, data limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 17 noiembrie 2022, ora 15:00.

Ofertantul trebuie să fi executat lucrări similare cu cele care fac obiectul contractului, respectiv lucrări vizând construirea și/sau modernizarea și/sau reabilitarea de clădiri cel puțin din categoria de importanță C, în ultimii cinci ani, în valoare de cel puțin 1.150.000,00 lei fără TVA.

Anunțul a fost publicat la data de 28 octombrie 2022, iar oferta trebuie să fie valabilă până la data de 17 martie 2023.

Proiectul este finanțat din fonduri ale Uniunii Europene.

You may also like