gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Agigea – Informare cadastru

Avatar photo by

Primăria Agigea vă  informează că vineri 4 noiembrie, începând cu orele 16.30, va avea loc prima campanie de informare publică desfășurată la nivel local privind derularea proiectului de cadastru general la nivelul UAT Agigea.

➡️Autoritățile își doresc ca fiecare cetățean să fie informat, să-și pregătească documentele, să cunoască etapele derulării lucrărilor.

La această primă ședință de informare vor participa reprezentanți ai O.C.P.I. Constanța, administrației publice locale precum și reprezentanții prestatorului lucrărilor de cadastru general.

➡️Aceste campanii de informare sunt foarte importante pentru bunul mers al proiectului iar pentru ca lucrările să se desfășoare cu rapiditate este absolut necesară cooperarea din partea cetățenilor.

Toți cei care sunt interesați și cei care au nevoie de lămuriri cu privire la înregistrarea sistematică a imobilelor de pe raza UAT Agigea, sunt așteptați la această ședință de informare, vineri 04 noiembrie, orele 16.30 , la sediul Casei de Cultură din localitatea Agigea.

You may also like