gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Corbu – Informare achiziție microbuz

Avatar photo by

Primăria comunei Corbu a atribuit marți, 18 august a.c., contractul de prestări servicii pentru achiziționarea unui microbuz școlar în sistem de leasing financiar. Firma care a fost desemnată câștigătoare este RCI Leasing Romania IFN SA, Renault Commercial Roumanie SRL și RCI Broker de Asigurare SRL, toate cu sediul în București. Valoarea totală a achiziției este de 253.194,05 lei.

Precizăm faptul că autoritatea locală din comuna Corbu a lansat, în luna septembrie, din nou, licitația privind privind atribuirea unui contract de prestări servicii pentru achiziționarea unui microbuz școlar în sistem de leasing financiar, iar acum contractul a și fost atribuit asocierilor de firme RCI Leasing Romania IFN SA, Renault Commercial Roumanie SRL și RCI Broker de Asigurare SRL.

Potrivit caietului de sarcini, achiziția trebuie să îndeplinească anumite caracteristici tehnice trebuie să fie 22+1, 19+1+1 și 21+1+1, combustibil: motorină. Oferta câștigătoare se va stabili de către comisia de evaluare după verificarea îndeplinirii caracteristicilor tehnice din caietul de sarcini, în caz contrar ofertantul va fi descalificat. După evaluare, comisia va întocmi o hotărâre de adjudecare conform criteriului „preșul cel mai scăzut”.

You may also like