gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Festivalul costumelor populare ale minorităților, la Constanța

Avatar photo by

Zeci de etnici turci, tătari, albanezi, evrei, ruși și ucraineni au defilat astăzi pe străzile Constanței, într-o paradă a costumelor populare.

YouTube player

Evenimentul a fost organizat în cadrul Festivalului Internaţional al Dansului, Cântecului şi Portului Popular Turco-Tătar, de Uniunea Democrată a Tătarilor Turco-Musulmani din România, în parteneriat cu CJ Constanța. Festivalul Internaţional al Dansului, Cântecului şi Portului Popular Turco — Tătar se defășoară până pe 5 septembrie.

De-a lungul anilor, festivalul a reușit să se impună în peisajul cultural dobrogean şi să fie un adevărat promotor al valorilor identitare.

You may also like

article-image
Evenimente

Consiliu Județean Constanța – “Evaluării activităţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă precum şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a judeţului Constanţa”

Stelian Gima, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a participat astăzi, la prezentarea “Evaluării activităţii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă precum şi a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a judeţului Constanţa”, eveniment desfăşurat...