gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare RAJA – Lipsă apă în loc. Ștefan cel Mare, Saligny și Faclia

Avatar photo by
UPDATE ora 20.15 – Lipsă apă în loc. Ștefan cel Mare, Saligny și Faclia!
În timpul desfășurării lucrărilor de remediere a avariei survenite pe conducta principală de distribuție, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Principală din localitatea Ștefan cel Mare, jud. Constanța, echipele deplasate la fața locului au constatat necesitatea înlocuirii unor părți componente ale sistemului de alimentare cu apă. Întrucât acestea nu pot fi asigurate în această seară, lucrările se vor relua în cursul zilei de mâine – 02 septembrie 2022. Astfel, până la remedierea avariei sunt în continuare afectați de lipsa apei consumatorii din Ștefan cel Mare, Saligny și Faclia.
………………………………………………………………………………………………………………………..
Pentru executarea lucrărilor de remediere a unei avarii pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 500 mm, de pe strada Principală din localitatea Ștefan cel Mare, jud. Constanța, echipele RAJA vor sista furnizarea apei potabile, în intervalul orar 14.30 – 20.00.
Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din localitățile: Ștefan cel Mare, Saligny și Faclia.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție deplasate la fața locului vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp.

You may also like

article-image
Anunțuri

POLARIS – Anunț angajare ȘOFER – VIDANJĂ

Angajăm ȘOFER – VIDANJĂ Cerințe: 🔹Absolvent de studii medii sau școală profesionala; 🔹Carnet de conducere- categoria C 🔹Atestat transport marfa. DESCRIEREA POSTULUI: Prestează servicii de vidanjare BENEFICII: 🔹Salariu motivant; 🔹Bonuri de masă; 🔹Decontare transport...