gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare proiecte Programul Național de Investiții (PNI) „Anghel Saligny”

Avatar photo by

Primăria Mihail Kogălniceanu va asfalta, foarte curând, mai multe străzi din comună. Autoritatea locală a înaintat către instituția de mediu două proiecte pentru modernizarea infrastructurii, iar Ministrul Dezvoltării a alocat bugetul pentru aceste investiții prin Programul Național de Investiții (PNI) „Anghel Saligny”.

Concret, este vorba despre trei proiecte depuse prin PNI „Anghel Saligny”, pentru îmbunătățirea infrastructurii în localitate. Proiectele depuse de Primăria comunei Mihail Kogălniceanu sunt „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu- Etapa I”, Valoarea contractului este de 4,000,000.00 de lei, Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu- Etapa II Valoarea contractului este de 5,077,243.37 de lei” și „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu- Etapa III Valoarea contractului este de 5,922,756.63 de lei.”

Iar la instituția abilitată de mediu au fost depuse două dintre aceste proiecte de asfaltare, fiind vorba despre Etapa I și Etapa II. Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Constanța a dat undă verde proiectelor, astfel autoritatea locală se poate apuca de asfaltat.

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu, județul Constanța – Etapa I și Etapa a II-a.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni – joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro. Comentariile,observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 04.08.2022.

You may also like