gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Lumina – Informare proiecte PNRR/2022/C5/2/B1/1 aferent Componentei 5 – Valul renovării Operațiunea B1 din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Avatar photo by

Primăria Comunei Lumina a semnat astăzi contractele de finanțare pentru renovarea integrată și creșterea eficienței energetice a unor clădiri publice din localitate.

Autoritățile locale au depus două cereri de finanțare la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației in cadrul apelurilor de depunere de proiecte PNRR/2022/C5/2/B1/1 aferent Componentei 5 – Valul renovării Operațiunea B1 din Planul Național de Redresare și Reziliență.

Cele două proiecte ce au primit finanțare se numesc:

– Renovarea integrată a sediului administrativ al Stării Civile/Autorității Tutelare din comuna Lumina (județul Constanța) – 1.657.466,20 lei;
– Renovarea integrată a sediului administrativ al Asistenței Sociale/Asistenței Medicale Comunitare din comuna Lumina (județul Constanța) – 1.679.492,33 lei.

Valoarea cumulată a finanțării primită pentru cele două proiecte este de 3.336.958,53 lei (aprox 676,140.86 euro).

Detalii complete puteti citi in articolul de pe site: ⤵️
https://www.primaria-lumina.ro/primaria-comunei-lumina-a…/

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Mihai Viteazu – Informare proiect „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din comuna Mihai Viteazu, Județul Constanța”

Primăria comunei Mihai Viteazu, județul Constanța, a încheiat un contract cu Union Co pentru furnizarea de echipamente TIC pentru proiectul investițional „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ din...