gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Cernavodă – Informare licitație pentru serviciile de închiriere și montaj a unui patinoar mobil și închiriere „Iluminat festiv pe perioada sărbătorilor de iarnă 2024-2025”

Avatar photo by

Primăria orașului Cernavodă a lansat recent licitația pentru serviciile de închiriere și montaj a unui patinoar mobil, care va fi disponibil în perioada 30 noiembrie 2024 – 30 ianuarie 2025.
Scopul acestui contract este de a asigura punerea la dispoziție și administrarea, în sezonul 2024-2025, a unui patinoar artificial demontabil, care va include toate instalațiile și dotările necesare, precum și personalul specializat responsabil cu montarea, demontarea și exploatarea acestuia pe întreaga durată a activității.

În orașul Cernavodă nu există, în prezent, baze sportive care să ofere activități specifice sezonului de iarnă. Din acest motiv, Primăria consideră oportună și necesară închirierea unui patinoar artificial, care va oferi atât copiilor, cât și adulților oportunitatea de a se bucura de programe distractive și de a învăța să patineze pe gheață, chiar în orașul lor.

Patinoarul va fi amplasat în Piațeta de pe strada Dacia din Cernavodă, cu ocazia Sărbătorilor de iarnă 2024-2025. Primăria va asigura suprafața necesară din centrul civic, va facilita conectarea la rețeaua electrică, racordul la apă și va suporta costurile utilităților necesare funcționării. De asemenea, vor fi asigurate accesul utilajelor pentru montare, întreținerea și demontarea patinoarului, precum și iluminatul nocturn.

Suprafața estimată a patinoarului va fi de aproximativ 600 de mp, prevăzută cu o zonă liberă în interior cu un diametru de 10 metri pentru amplasarea unui brad.

Valoarea estimată a proiectului este de 411.764,70 de lei, iar data limită pentru depunerea ofertelor este 29 octombrie 2024, la ora 15:00.

Precizăm faptul că anul trecut a fost amenajat un patinoar în suprafață de suprafață de 500 mp, care a avut o capacitate de 150 de persoane. Ca şi în anii anteriori, acesta a fost amplasat în Centrul Civic al orașului.

Primăria Cernavodă, județul Constanța, organizează o licitație pentru închiriere, montare, demontare și supraveghere în funcționarea de produse și echipamente pe perioadă determinată pentru „Iluminat festiv pe perioada sărbătorilor de iarnă 2024-2025”.

Valoarea estimată este de 1.256.778,95 lei, iar termenul limită pentru depuenerea ofertelor este 21 noiembrie 2024.

Plățile aferente contractului, pentru Montarea și chiria iluminatului festiv se vor efectua in doua transe astfel: montajul instalatiei de iluminat festiv 2024-2025 si chiria instalatiei, in prima transa in anul bugetar 2024, a doua transa urmand sa acopere chiria precum si demontatul instalatiei, in anul bugetar 2025.

Persoanele cu funcție de decizie din cadrul autorității/entității contractante cu privire la organizarea, derularea și finalizarea procedurii de atribuire sunt:
Liviu Cristian Negoiță – Primar; Șerif Cîrjali – Viceprimar; Silvica Olteanu – Secretar UAT; Roxana Nicoleta Gherase – Șef Serviciul Impozite și taxe;, Olteanu Ionuț Mihai – Șef Serviciu Patrimoniu și Cadastru, Ardelean Radu-Alexandru – Sef Serviciul Tehnic Investitii si Achizitii Publice; Dragomir Rodica – Șef Serviciu ADPP; Bogdan Boarca – Consilier Local; Constantin Grajdeanu – Consilier Local; Mariana Mircea – Consilier Local; Marilena-Laura Nicola – Consilier Local; Marian Sava- Consilier Local; Tudor Romeo- Consilier local; Salem Zahra – Consilier Local, Postole Radu-Victor Consilier Local, Rizea Aida- Gabriela- Consilier Local, Popa Mihai- Consilier Local, Niazi Ghiulen- Consilier Local, Gheorghe Florina- Consilier Local, Cocor Constantin- Codrut- Consilier Local, Stoian Benoni – Consilier Local, Gherghiniță Cristian – Consilier Local, Voiculescu Liliana – Consilier Local, Alina-Diana Miesz – Director Executiv Direcția Servicii și Administrație Publică; Laura Vasilica Nicolescu – Șef Serviciu Strategie și Proiecte; Simona Presadă – Sef Birou Contracte Spatii si Fond Locativ; Raluca Andronache – Șef Serviciul Buget Contabilitate; Sorina Popa – Director Direcția Cultura, Muzeu, Biblioteca; Georgiana Cadiu – Director Executiv Direcția Asistență Socială; Corina Ghilase – Director Cămin pentru persoane vârstnice

 

Primăria Cernavodă – Informare licitație pentru serviciile de închiriere și montaj a unui patinoar mobil

You may also like