gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mangalia investește într-un Centru Cultural în Aurora. ARIA Concept Architecture SRL va elabora studiul de fezabilitate

Avatar photo by

Societatea care a semnat cu Primăria Mangalia este ARIA Concept Architecture SRL. Valoarea contractului atribuit pe 28 august este de 163.000 lei. Elaborare Studiu de Fezabilitate este necear depunerii proiectului cu titlu „Centru Cultural Aurora”, în Cap Aurora municipiului Mangalia, județul Constanța.
Municipiul Mangalia a anunțat pe SEAP cine se va ocupa de elaborarea studiului de fezabilitate în vederea depunerii proiectului cu titlu „Centru Cultural Aurora”.
Societatea care a semnat cu Primăria Mangalia este ARIA Concept Architecture SRL, iar valoarea contractului atribuit pe 28 august este de 163.000 lei.

Elaborare Studiu de Fezabilitate este necear depunerii proiectului cu titlu „Centru Cultural Aurora”, în Cap Aurora municipiului Mangalia, județul Constanța.

Primăria Municipiului Mangalia dorește să realizeze construcția unei clădiri cu funcțiune de centru cultural cu următoare funcțiuni:

– ateliere de a săli pentru traning-uri cursuri;
– club pentru activități;
– săli de teatru și film,
– săli pentru repetiții grup muzical;
– săli pentru dansuri,
– sali de calculatoare;
– săli pentru cursuri;
– birouri de consiliere socială,
– parcare;
– spațiu exterior desfașurare evenimente.

Suprafața terenului pusă la dispoziție este de aproximativ 36.860 mp.

Primăria Mangalia investește într-un Centru Cultural în Aurora. ARIA Concept Architecture SRL va elabora studiul de fezabilitate

You may also like