gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Gârliciu – Informare achiziție execuție lucrări pentru proiectul „Infiintarea unui centru de colectare prin aport voluntar in comuna Garliciu, judetul Constanta”

Avatar photo by

„Infiintarea unui centru de colectare prin aport voluntar in comuna Garliciu, judetul Constanta” cu doua tipuri de containere (inchise, deschise) si platforma destinata circulatiilor de incinta. Containerele deschise vor fi acoperite/protejate cu o copertina. Proiectul propus implica urmatoarele: -Amenajarea (conectarea) platformei de colectare cu drumul de exploatare existent; -Amenajarea incintei cu platforma destinata circulatiilor de incinta; -Construirea unei copertine pe structura metalica pentru acoperirea containerelor deschise; -Realizarea obiectivelor secundare (imprejmuire secundara, obiective tehnico-edilitare etc); -Racordarea la utilitati a obiectivului de investitie; -Imprejmuirea incintei centrului de colectare cu gard din stalpi metalici metalici si panouri din plasa (poarta de acces + travee curente) -Achizitionarea de containere si echipamente necesare functionarii obiectivului; Se vor respecta cerintele din PT+ DE.

Beneficiar: Comuna Garliciu
Descriere: „Infiintarea unui centru de colectare prin aport voluntar in comuna Garliciu, judetul Constanta” cu doua tipuri de containere (inchise, deschise) si platforma destinata circulatiilor de incinta. Containerele deschise vor fi acoperite/protejate cu o copertina. Proiectul propus implica urmatoarele: -Amenajarea (conectarea) platformei de colectare cu drumul de exploatare existent; -Amenajarea incintei cu platforma destinata circulatiilor de incinta; -Construirea unei copertine pe structura metalica pentru acoperirea containerelor deschise; -Realizarea obiectivelor secundare (imprejmuire secundara, obiective tehnico-edilitare etc); -Racordarea la utilitati a obiectivului de investitie; -Imprejmuirea incintei centrului de colectare cu gard din stalpi metalici metalici si panouri din plasa (poarta de acces + travee curente) -Achizitionarea de containere si echipamente necesare functionarii obiectivului; Se vor respecta cerintele din PT+ DE.
Criteriu de acordare: Pretul cel mai scazut
Sursa finantare: Program / Proiect
Stare: Atribuit

Firma castigatoare: GEDA COM S.R.L. Ramnicu Sarat judetul Buzau
Pret: 2031001.18 Lei
Data acordare: 2024-08-07 17:36:35

 

Primăria Gârliciu – Informare achiziție execuție lucrări pentru proiectul „Infiintarea unui centru de colectare prin aport voluntar in comuna Garliciu, judetul Constanta”

You may also like