gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

RAJA Informare Publică: UPDATE – ora 20.00 Situația actualizată cu localitățile afectate de lipsa apei din județul Constanța

Avatar photo by

UPDATE – 20 noiembrie 2023 – ora 08.00 Situația actualizată cu localitățile afectate de lipsa apei din județul Constanța!

Astăzi – 20 noiembrie 2023, ora 08.00, mai sunt 5 localități unde nu se furnizează apă în sistem centralizat, din cauza lipsei de energie: Dumbrăveni, Vâlcelele, Plopeni, Albești și Tătaru, iar în localitatea Independența se furnizează apă cu presiune redusă.

UPDATE – ora 20.00 Situația actualizată cu localitățile afectate de lipsa apei din județul Constanța!

În această seară – 19 noiembrie 2023, ora 20.00, mai sunt 14 localități unde nu se furnizează apă în sistem centralizat, din cauza lipsei de energie: Corbu, Corbu de Sus, Vadu, Sibioara, Dumbrăveni, Vâlcelele, Plopeni, Viișoara, Cobadin, Tătaru, Cotu Văii, Negru Vodă, Albești și Dulcești, iar în localitatea Independența se furnizează apă cu presiune redusă.

În municipiul Constanța, dar și în restul județului, intervențiile la nivelul sistemelor de furnizare apă și canalizare este asigurată de 21 de echipe dotate cu toate utilajele necesare.

Toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, sunt rugați să sesizeze toate disfuncționalitățile la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924, tasta 3.

Rugăm abonații afectați de lipsa apei, urmare a defecțiunilor la sistemele de alimentare cu energie, să dea dovadă de înțelegere. Furnizarea de apă potabilă va fi reluată imediat ce vor fi realimentate cu energie toate punctele de lucru, surse și stații de pompare.

 

UPDATE – ora 17.00 Situația actualizată cu localitățile afectate de lipsa apei din județul Constanța!

Astăzi – 19 noiembrie 2023, la ora 17.00, mai sunt afectați de lipsa apei din cauza avariilor înregistrate la nivelul sistemului de alimentare cu energie electrică, abonații din localitățile: Corbu, Corbu de Sus, Vadu, Sibioara, Dumbrăveni, Vîlcele, Plopeni, Viișoara, Cobadin, Cotu Văii, Negru Vodă, Tătaru, Albești și Dulcești, iar în localitatea Independența se furnizează apă cu presiune redusă.

În continuare, atât în municipiul Constanța, cât și în restul județului, permanența pe parte de intervenții este asigurată de 21 de echipe dotate cu toate utilajele necesare.

Pentru a putea interveni cu promptitudine, rugăm toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924, tasta 3.

Facem un apel la utilizatorii afectați de lipsa apei, ca urmare a defecțiunilor la sistemele de alimentare cu energie, să dea dovadă de înţelegere, pentru că echipele RAJA vor reporni pompele pentru reluarea furnizării de apă, imediat ce vor fi rezolvate problemele survenite la nivelul rețelei electrice.

UPDATE – ora 14.00 Situația actualizată cu localitățile afectate de lipsa apei din județul Constanța!

Astăzi – 19 noiembrie 2023, ora 14.00, situația actualizată a localităților afectate de lipsa apei din județul Constanța este următoarea: Ostrov, Corbu, Vadu, Poiana, Sibioara, Dumbrăveni, Vâlcele, Movilă Verde, Darabani, Olteni, Plopeni, Viișoara, Cobadin, Cotu Văii, Negru Vodă, Tătaru, Albești și Dulcești, iar în localitatea Independența se furnizează apă cu presiune redusă.

La nivelul municipiului Constanța se asigură permanența cu 12 echipe de intervenție, iar în restul județului cu alte 9.

Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății la numărul de telefon 0241.924, tasta 3.

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de lipsa apei să dea dovadă de înţelegere, pentru că echipele RAJA vor acționa pentru reluarea furnizării de apă, imediat ce vor fi rezolvate problemele survenite la nivelul rețelei electrice.

RAJA Informare Publică: UPDATE – ora 20.00 Situația actualizată cu localitățile afectate de lipsa apei din județul Constanța

You may also like