gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Eforie – Informare licitație contractul de 1,8 milioane de euro pentru achiziția de microbuze electrice și stații de încărcare

Avatar photo by

Primăria orașului Eforie a scos din nou la licitație contractul de aproape 1,8 milioane de euro pentru cumpărarea a patru autobuze electrice, patru stații de încărcare lentă și două stații de încărcare rapidă, achiziție care se realizează în cadrul proiectului „Transport public local cu mijloace ecologice în orașele Eforie și Techirghiol”.
Autoritatea locală a mai lansat această licitație la începutul lunii septembrie 2023.

Potrivit datelor cuprinse în fișa de date a achiziției, autobuzele electrice și stațiile de încărcare vor deservi transportul public de călători.

Acestea vor fi de tip solo (nearticulate), dotate cu facilităţi pentru accesul persoanelor cu mobilitate redusă, fără etaj cu caroserie CE.

Energia Residence apartamente de vanzare Constanta

Finanțarea proiectului este asigurată prin Planul Național de Redresare și Reziliență – PNRR.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 8 noiembrie 2023, ora 15.00, deschiderea ofertelor urmând a avea loc în aceeași zi.

Valoarea garanției de participare este de 85.000 de lei.

Durata contractului este de 10 luni.

Ofertantul va face dovada experienței similare, respectiv va face dovadă ca în ultimii trei ani raportati la termenul limită de depunere a ofertelor a furnizat produse similare (mijloace de transport in comun) la nivelul a unul, maxim trei contracte, în valoare cumulata de minim: 8.500.000,00 Lei fară TVA, cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privati.

Ofertantul va face dovada experientei similare, respectiv va face dovada efectuării în ultimii trei ani a cel puțin o livrare de produse similare (stații de încărcăre), cu indicarea valorilor, datelor și a beneficiarilor publici sau privați.

Sursa Ziarul Amprenta 

 

You may also like