gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Cernavodă – Informare proiect „Amenajare Trame stradale Cartier Cochirleni”

Avatar photo by

Primăria orașului Cernavodă a atribuit zilele acestea contractul de prestări servicii pentru obiectivul de investiții „Amenajare Trame stradale Cartier Cochirleni”. Firma care se va ocupa de lucrări este Getnic Construct Serv .

Durata de prestare a serviciilor, va fi de 40 de zile de la semnarea contractului de achiziție publică. Serviciile includ: Elaborarea studiului de fezabilitate, studii geotehnice, studii toporafice si documentația necesară elaborarii Certificatului de urbanism și a avizelor cerute prin certificatul de urbanism. Achiziția se va finaliza prin semnarea contractului de achizitie publică.

Contractul se ridică la o valoare de peste 160.000 de euro. In luna august a.c., aceeași societate a semnat cu Primăria Cernavodă contractul privind lucrările de întreținere a străzilor, trotuarelor și parcărilor din Cernavodă, valoarea acelui contract fiind de peste 320.000 de euro.

Totodată, în luna noiembrie a aunui trecut societatea a semnat cu Utilități Publice – Gospodăria Comunală Cernavodă, controlată de Consiliul Local Cernavodă, contractul vizează „îmbrăcăminți asfaltice”.

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Eforie – Anunt privind înscrierea în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate al orașului EFORIE

Anunt privind înscrierea în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate al orașului EFORIE Prin Hotărârea Guvernului nr.714 din 26 mai 2022 privind aprobarea Criteriilor pentru autorizarea, construcţia,...