gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ovidiu – ANUNȚ DE INTERES PUBLIC

Avatar photo by

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC
În cadrul ședinței de consiliu local a primăriei Ovidiu, din data de 31.08.2022 , la inițiativa dlui. primar George Scupra a fost supus spre aprobare, consilierilor locali, reducerea cheltuielilor privind consumul de energie electrică cu aproximativ 50 % privind iluminatul public stradal de pe raza UAT Ovidiu, parcuri, clădirile publice ale primăriei Ovidiu. Acest demers a fost susținut în unanimitate de toți consilierii locali.
Astfel, începând cu data de 15 septembrie, excepție făcând șos. Natională și principalele intersecții, stâlpii de iluminat vor funcționa la jumătate din numărul total, iar ca măsură pentru instituțiile publice ( școli, grădinițe, club sportiv, centre culturale, sediile administrative ale primăriei) au fost comandați senzori de mișcare pentru grupurile sanitare și holuri.
,,Având în vedere previziunile de alocari bugetare, pentru sfârșitul acestui an, dar si coroborat cu faptul ca din luna septembrie cheltuielile cu iluminatul public cresc cu aproximativ 40%, ne dorim ca la nivelul primariei Ovidiu să reducem cheltuielile privind iluminatul public. Deși în urmă cu 2 ani am schimbat toate lămpile de iluminat (aproximativ 1200 buc) trecând pe tehnologia led reducând cu 35% consumul de energie, iată că prin majorările de preț din ultimele 6 luni, constatăm că valoarea facturilor a ajuns la același nivel ca acum 2 ani. De aceea ne vedem puși în situația să mai reducem din aceste cheltuieli prin diminuarea consumului cu aproximativ 50% . Sper ca cetățenii să înțeleagă acest demers care are ca principal obiectiv cuantificarea acestor economii în finalizarea principalele obiective din lista de investitii pe care ne-am propus-o pentru această toamnă.’’(primar George Scupra)

You may also like