gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Corbu, – Informare achiziție platforme pentru servicii electronice și echipamente

Avatar photo by

Primăria comunei Corbu a lansat o licitație publică pentru atribuirea unui contract de prestări servicii pentru „Implementare Platformă Integrată pentru Servicii Electronice și Achiziție Echipamente” în cadrul proiectului „Măsuri și instrumente pentru o administrație eficientă pentru cetățeni.”

Obiectul general al contractului constă în implementarea „la cheie” a unei Platforme Integrate pentru Servicii Electronice în cadrul UAT Comuna Corbu, prin furnizare de echipamente necesare platformei informatice și furnizarea de Licențe software. Valoarea estimată fără TVA este de 1.696.750 de lei.

Autoritatea contractantă va putea beneficia de acestea imediat după finalizarea serviciilor de instalare și configurare preliminară. Prestarea de Servicii IT, constând în totalitatea serviciilor pentru operaționalizarea Platformei Integrate pentru Servicii Electronice.

Proiectul „Măsuri și instrumente pentru o administrație eficientă pentru cetățeni”, Cod SMIS 154659, își propune consolidarea capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul UAT Comuna Corbu, Jud. Constanța prin optimizarea proceselor de lucru în scopul simplificării procedurilor administrative și reducerii birocrației pentru cetățeni, implementând măsuri din perspectiva back office (adaptarea procedurilor interne de lucru) și front-office pentru serviciile publice furnizate cetățenilor.

Prin prezenta achiziție a „Implementării Platformei Integrate pentru Servicii Electronice” în cadrul UAT Comuna Corbu se urmărește îndeplinirea obiectivului „Optimizarea proceselor de lucru în scopul simplificării procedurilor administrative aplicabile cetățenilor, atât din perspectiva front-office, pentru asigurarea accesului online la serviciile publice, cât și back-office, pentru reducerea timpului de procesare a cererilor cetățenilor din domeniile de competență exclusivă și partajată ale administrației publice locale”, precum și „Dezvoltarea cunoștințelor și abilitaților personalului din cadrul UAT Comuna Corbu, Jud. Constanța, în vederea sprijinirii măsurilor vizate de proiect.

Totodată este avută în vedere formarea/ instruirea, evaluarea/ testarea și certificarea competentelor/ cunoștințelor dobândite pentru 18 persoane din cadrul grupului țintă, în ceea ce privește utilizarea soluțiilor informatice implementate în cadrul proiectului.

You may also like