gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Agigea – Informare proiect ”Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România”

Avatar photo by

Comuna Agigea beneficiază de un nou proiect cofinanțat din fonduri europene nerambursabile și fonduri de la bugetul de stat prin proiectul ”Creșterea gradului de acoperire și incluziune a sistemului de înregistrare a proprietăților în zonele rurale din România” pentru care a fost semnat contractul de prestări servicii cadastrale nr. 38814 din 25.07.2022.

✅️ Obiectul acestui contract îl constituie execuția lucrărilor de înregistrare cadastrală a imobilelor (terenuri și clădiri) situate pe teritoriul Comunei Agigea și care nu au avut niciodată întocmită o documentație cadastrală pentru aceste imobile.

✅️ Menționăm că acest proiect nu vizează actualizările documentației cadastrale.

✅️ Acest proiect se va demara la sfârșitul lunii septembrie anul curent și se va derula pe o perioadă de aprox 93 de săptămâni pe mai multe etape.

✅️ Acum câteva zile autoritățile au avut o ședință de lucru, împreună cu delegația OCPI Constanța și cu reprezentantul societății care va executa lucrarea, pentru a clarifica anumite aspecte legate de buna desfășurare a proiectului.

✅️ Colectarea copiilor după documentele de deținere a imobilelor (terenuri și clădiri) și efectuarea măsurătorilor topografice se va realiza în urma unei campanii de informare: întâlniri cu locuitorii, afișarea de postere și pliante pe care le vom anunța când se va ajunge la această etapă.

You may also like