gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Năvodari – ”Bicicleta, mijloc de locomoție și de sănătate”, Ediția a IV-a

Avatar photo by
”Bicicleta, mijloc de locomoție și de sănătate”, Ediția a IV-a
Așa cum obișnuim deja de patru ani de zile, și în vara aceasta, toți iubitorii mersului pe bicicletă sunt chemați la pedalat la sfârșit de săptămână. Evenimentul sportiv organizat de Primăria Orașului Năvodari nu are caracter de competiție!
😎Promovăm mersul pe bicicletă timp de trei săptămâni, în fiecare zi de duminică, 14 august, 21 august și 28 august, începând cu ora 18.00, plecare de la Stadionul Flacăra din Năvodari, către pista de bicicliști de la Rompetrol Rafinare – Petromidia (și retur).
🏆Participanții vor fi înscriși la o tombolă cu premii. Sunt puse în joc: 2 biciclete (1 pentru adulți și 1 pentru copii) și multe alte premii constând în articole sportive specifice mersului pe bicicletă.
Pot participa toți locuitorii orașului Năvodari, începând cu vârsta de 8 ani. Înscrierile se fac la numărul de telefon: 0736.191.659 (persoană de contact: Florian Adam).
Atenție‼️ Pentru a fi admiși la traseu, sunteți obligați să aveți cască de protecție, iar bicicleta să fie în stare bună funcționare.
Ar putea fi o imagine cu bicicletă şi text care spune „BICICLETA, MIJLOC DE SĂNĂTATE ȘI LOCOMOȚIE Activitate sportivă de promovare a mersului pe bicicletă Duminică 14-21-28 AUGUST 2022 Stadion FLACĂRA Orele 18:00 Ediție Anuală Edția a IV-a Biancial anch Bianchi Organizat de Primăria OraÈului Năvodari Înscrieri și detalii la telefon 0726 191 659 Loc de desfășurare OraÈ Năvodari Premii:medalii,diplome și articole sportive(biciclete adulți și copii)”

You may also like