gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare Publică RAJA: Program caserii RAJA, 8 martie 2024

Avatar photo by

Programul casieriilor RAJA în 08 martie 2024 – Ziua Internațională a Femeii!

Casieriile RAJA SA vor fi închise vineri – 08 martie 2024, de Ziua Internațională a Femeii. Abonații pot folosi soluțiile alternative pentru efectuarea plăților, precum contul de client RAJA (accesibil pe pagina web www.rajac.ro sau prin aplicația de mobil), transfer bancar sau direct debit. Clienții care nu au acces la soluțiile de plată la distanță pot achita facturile la punctele de plată Pay Point, Payzone sau Westaco.
În această perioadă, activitatea structurilor RAJA SA care asigură continuitatea serviciilor de alimentare cu apă și de preluare/tratare a apelor uzate se desfășoară fără întrerupere.
Pentru eventuale disfuncționalități survenite la nivelul infrastructurii de apă și canalizare, clienții societății pot apela numărul de telefon al Dispeceratului – 0241/924, accesibil 24 de ore din 24. Echipele de intervenție sunt pregătite să acționeze cu promptitudine pentru remedierea în timp util a tuturor avariilor sau a problemelor apărute în sistem, astfel încât utilizatorii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.
Le mulțumim abonaților noștri pentru înțelegere și le urăm tuturor doamnelor și domnișoarelor „La mulți ani!”

Informare Publică RAJA: Program caserii RAJA, 8 martie 2024

You may also like