gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ovidiu – Informare licitație teren de aproape 2.500 mp

Avatar photo by

Primăria Ovidiu scoate la licitație un teren intravilan care aparține domeniului privat al orașului, în suprafață de 2.473 mp, situat pe strada Portului nr. 40.
Vânzarea a fost aprobată conform HCL nr. 118/20.06.2023, HCL nr. 140/31.08.2023 și OUG nr. 57/2019.

Persoanele sau agenții economici interesați de aceast teren pot obține o documentație de atribuire în urma depunerii unei solicitări scrise la Serviciul Juridic APL din cadrul Primăriei Ovidiu contra unei taxe de 20 de lei.

Data limită pentru depunerea solicitărilor este 16 februarie 2024, ora 14.00.

Ofertanții pot depune oferte până la data de 22 februarie 2024, ora 16.00. Ședința de deschidere a ofertelor va avea loc pe 26 februarie 2024, de la ora 11.00, în sala de ședințe a Primăriei Ovidiu.

Anunțul a fost publicat în monitorul Oficial al României, partea a VI-a, nr. 21/2.II.2024.

 

Primăria Ovidiu – Informare licitație teren de aproape 2.500 mp

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Poarta Albă – Informare proiect „Sistematizare infrastructură rutieră și pietonală în cartierele Zona D și Zona E din comuna Poarta Albă, județul Constanța”

Primăria Poarta Albă a atribuit contractual aferent achiziției de servicii de elaborare a documentații tehnico-economice, asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului și execuția lucrărilor de construcții și instalații pentru obiectivul de investiții „Sistematizare infrastructură...
article-image
Administrație

Primăria Saligny – Informare proiect „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Grădinița cu Program Normal Saligny, județul Constanța”

Primăria comunei Saligny organizează o licitație pentru atribuirea contractului aferent execuției de lucrări în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în Grădinița cu Program Normal Saligny, județul Constanța”. Termenul limită...