gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Manifestări festive la Cumpăna, de Ziua Unirii Principatelor Române

Avatar photo by

Primăria și Consiliul Local Cumpăna organizează miercuri, 24 ianuarie, de la orele 10.30, o serie de manifestări dedicate împlinirii a 165 de ani de la Unirea Principatelor Române.
Aducem astfel, un pios omagiu tuturor eroilor neamului românesc, mulţumindu-le pentru demnitatea cu care au apărat interesele şi integritatea României Unite.
Manifestările se vor desfăşura după următorul program:

10.30 – Depuneri coroane de flori la monumentul „Memorialul Eroilor”
(situat la intrare în Cumpăna) și la Monumentul Eroilor din primul război mondial (lângă biserica cu Hramul „Adormire Maicii Domnului”)

11.00 – Slujba religioasă și depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor din cel de-al doilea război mondial și la Monumentul Veteranilor (situate în fața Căminului Cultural)

Defilarea militară – Batalionul 341 Infanterie Constanța Topraisar – Brigada 9 Mecanizată „Mărășești”, Brigada 243 Radioelectronică si Observare „Callatis”, Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu.

12.15 – Spectacolul ˮUnirea în inimi de copii”, oferit de preșcolarii și elevii instituțiilor de învățământ de pe raza comunei Cumpăna, alături de ansamblurile folclorice ale comunei și soliștii acestora, în onoarea Zilei Unirii Principatelor Române.

 

You may also like