gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Techirghiol – Informare proiect ”Consolidarea seismică şi îmbunătăţirea eficienţei energetice a clădirii publice Centru Social de Zi”

Avatar photo by

Autoritățile din Techirghiol, au oferit detalii despre un proiect care se află în aceste momente în implementare.
Este vorba despre consolidarea unui centru social de zi aflat în localitate.

„Problemele sociale de la nivelul comunităţii noastre sunt o prioritate pentru mine în calitate de primar! Pe această cale vă aduc la cunostinţă faptul că a fost aprobată documentaţia privind indicatorii tehnico economici, faza DALI, pentru proiectul Consolidarea seismică şi îmbunătăţirea eficienţei energetice a clădirii publice Centru Social de Zi.

Mai exact este vorba despre clădirea cunoscută drept şcoală veche situată pe Strada Vasile Lupu. Proiectul, cu o valoare totală de 4,6 milioane de lei, a fost aprobat de Consiliul Local şi au fost întocmite documentaţiile necesare pentru a fi depus pentru obţinerea finanţării de la Uniunea Europeană în cadrul exerciţiului financiar 2023 – 2027.

Acest centru se va adresa tuturor persoanelor din categoriile vulnerabile. Aici vor beneficia de servicii de asistenţă socială fără cazare.

Prin implementarea proiectului se va urmări: prevenirea instituționalizării, excluziunii, izolării şi marginalizării sociale, îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă, facilitarea menţinerii în societate şi promovarea egalităţii de şanse şi a nediscriminării prin asigurarea accesului persoanelor cu dizabilităţi la toate serviciile create”, au transmis reprezentanții Primăriei Techirghiol.

Primăria Techirghiol – Informare proiect ”Consolidarea seismică şi îmbunătăţirea eficienţei energetice a clădirii publice Centru Social de Zi”

You may also like