gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mangalia – Procedură de licitație ce vizează înființarea unui nou cimitir pe raza municipiului

Avatar photo by

Primăria Mangalia a lansat o procedură de licitație ce vizează înființarea unui nou cimitir pe raza municipiului, pe strada Oituz, numărul 107. Autoritatea locală a inițiat acest demers încă din anul 2019, în cadrul programului de dezvoltare a municipiului, atunci când a obținut și avizul de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța. Valoarea contractului scos la licitație este de 7.921.936 de lei, fără TVA. Primăria Municipiului MangaliaPrimăria Municipiului Mangalia intenționează să încheie un acord cadru ce are ca obiect execuția lucrărilor pentru înființarea unui nou cimitir în municipiu, cu o durată de 4 ani. Valoarea estimată a contractului scos la licitație este cuprinsă între 1.980.484,03 lei fără TVA și 7.921.936,11 lei fără TVA.

Arealul amplasamentului este situat în partea de vest a municipiului Mangalia, pe strada Oituz. Terenul unde se doreşte a se realiza investiţia este în suprafaţă totală de 133 104.99 mp şi este liber de construcţii. Cimitirul va cuprinde aproximativ 7890 morminte (dimensiunile unei parcele sunt de aproximativ 14.7ml x 9.50ml – mormantul având o dimensiune de aproximativ 1.20ml x 2.50ml, circulatie între ele de 30 cm, rezultând 30 morminte); este necesară sistematizarea incintei, cu alei carosabile de 5m latime şi alei pietonale transversale de 2m lăţime, care vor facilita accesul la toate locurile de morminte. Inhumarea se va face la 2m adâncime. Gropile zidite şi cavourile se execută pe baza de autorizatie de construire.

Se interzice amplasarea unor construcţii cu funcţiuni cu poluare majoră, generatoare de riscuri tehnologice sau naturale.La capătul cimitirului se prevede o parcare cu o capacitate de 120 locuri.

Primăria Mangalia – Procedură de licitație ce vizează înființarea unui nou cimitir pe raza municipiului

You may also like