gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Lumina – Informare despre programul plăților taxelor și impozitelor

Avatar photo by

Primăria Lumina îi informează pe cetățeni modificările legate de programul plăților taxelor și impozitelor, dar și alte venituri precum amenzile.

„Având în vedere prevederile legale în vigoare, necesitățile tehnice și calendarul sărbătorilor legale, vă facem cunoscute următoarele informații legate de plățile taxelor și impozitelor dar și alte venituri precum amenzile.

– ULTIMA ZI DE ÎNCASĂRI ESTE 22 DECEMBRIE 2023

– ÎN PERIOADA 23 DECEMBRIE 2022 – 5 IANUARIE 2024 NU SE VOR PUTEA EFECTUA ÎNCASĂRI DE ORICE TIP.

– PRIMA ZI DE ÎNCASĂRI VA FI 8 IANUARIE 2024

– ÎN PERIOADA 23 DECEMBRIE 2023 – 5 IANUARIE 2024, PENTRU EFECTUAREA OPERAȚIUNILOR DE ACTUALIZARE A BAZELOR DE DATE, NU SE VOR EFECTUA OPERAȚIUNI CE ȚIN DE TAXE ȘI IMPOZITE, EXECUTARE SILITă SAU REGISTRU AGRICOL.

Pentru anul fiscal 2024, pentru a afla cuantumul valorilor taxelor și impozitelor datorate către bugetul local, există posibilitatea accesării platformei online Ghiseul.ro și crearea unui cont. Datele vor fi actualizate din 8 ianuarie 2024.

Vă reamintim că NU se pot creea conturi dacă nu sunteți proprietarul unui imobil, teren sau vehicul (nu puteți crea conturi pentru rude folosind datele dvs). Pentru situații specifice vă puteți prezenta la Ghișeul de taxe și Impozite.

De asemenea, există posibilitatea efectuării de plăți prin transfer bancar:

VĂ REAMINTIM CĂ AMENZILE SE POT PLĂTI ȘI ONLINE PE GHISEUL.RO, FĂRĂ CREAREA UNUI CONT.

Plata taxelor și impozitelor locale pentru anul 2024 nu este condiționată de primirea unei înștiințări de plată. Instituția noastră va trimite, conform prevederilor fiscale, note de plată. Datorită volumului ridicat de astfel de documente, data la care ele vor ajunge către contribuabili este influențată de factori independenți de Primăria Comunei Lumina, cum ar fi serviciile poștale/

ATENȚIE: Informațiile fiscale NU se dau telefonic și sunt condiționate de prevederile legale în vigoare.“, informează Primăria.

Primăria Lumina – Informare despre programul plăților taxelor și impozitelor

You may also like