gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Medgidia – Informre proiect „Înființare rețea inteligență de distribuție gaze naturale medie presiune și racorduri de gaze naturale în UAT Medgidia, sat Valea Dacilor și Remus Opreanu”

Avatar photo by

Primăria municipiului Medgidia a atribuit un contract, în urma unei licitații publice, cu privire la achiziția de servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuție de lucrări pentru obiectivul de inestiții „Înființare rețea inteligență de distribuție gaze naturale medie presiune și racorduri de gaze naturale în UAT Medgidia, sat Valea Dacilor și Remus Opreanu”.

Având în vedere că în satele Valea Dacilor și Remus Opreanu nu există sistem de termoficare, în momentul de față locuitorii din zona utilizează combustibil lichid și solid pentru încălzire. Renunțarea la combustibilul lichid sau solid utilizat în prezent și trecerea pe gaze naturale reprezintă, pe termen lung, avantaje din punct de vedere economic, al confortului și a protecției mediului. Realizarea rețelei de gaze naturale pentru alimentarea satelor Valea Dacilor și Remus Opreanu, reprezintă o oportunitate pentru locuitori și pentru potențialii investitori și va aduce un plus de valoare zonei. Obiectul contractului: îl consituie: servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuţie de lucrări pentru obiectivul de investiții ”Înființare rețea inteligentă de distribuție gaze naturale medie presiune și racorduri de gaze naturale în U.A.T. Medgidia, sat Valea Dacilor și sat Remus Opreanu”, în următoarele faze de proiectare: PT+CS+DE+CU+DTAC+DTOE: Certificat de urbanism(C.U.), Documentație pentru obținerea avizelor, Documentație pentru obținerea Autorizației de Construire (D.T.A.C.), Documentație Tehnică pentru Organizarea Execuției (D.T.O.E.), Proiect Tehnic (P.T.), Detalii de execuție (D.D.E.) și Caiet de Sarcini.

Valoarea totală a achiziției este de 15.983.990,13 lei, iar firmele câștigătoare sunt Autoprima Serv SRL, Gaz Service SRL, Instalatii Montaj Tehnologic SRL, Gazmind SRL.

Primăria Medgidia – Informre proiect „Înființare rețea inteligență de distribuție gaze naturale medie presiune și racorduri de gaze naturale în UAT Medgidia, sat Valea Dacilor și Remus Opreanu”

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Ovidiu – Informare concurs de angajare

Primăria Orașului Ovidiu, Județul Constanța, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat II/conducător ambarcațiuni agrement pe ape interioare. Termenul limită pentru depunerea dosarelor...