gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Ovidiu – ANUNȚ DE INFORMARE!

Avatar photo by

În perioada 18 – 20 noiembrie, comandamentul de urgență al primăriei Ovidiu, a intervenit și a remediat sesizările cauzate de codul roșu de vânt și furtună ce au afectat gospodăriile de pe raza UAT Ovidiu. Au fost identificate 86 de sesizari de la cetățeni sau autosesizări ale comandamentului de urgență cu privire la:
– pomi căzuti sau cu pericol de rupere
– panouri smulse
– semne rutiere căzute
– inundații în gospodăriri
– ambarcațiuni în derivă pe lacul Siutghiol
– cabluri electrice de joasa și medie tensiune rupte
– banere publicitare rupte
– persoane în vârstă vulnerabile

Au fost remediate aproximativ 85 % din situații, iar astăzi vom continua cu intervenția la rețeaua electrică și identificarea problemelor care au afectat domeniul public, prioritare în aceste zile fiind solicitările de intervenție în curțile oamenilor, acolo unde singuri nu pot remedia problemele ( fire căzute, copaci mari rupți … ).
Comandamentul de urgență coordonat de dl. Primar George Scupra are în componență: Poliția Locală Ovidiu, serviciul situații de urgență, compartimentul gospodărire orășenească, OVI PREST SRL, OVI PROTECT SRL , Direcția de Asistență Socială și voluntarii serviciului de intervenție pentru situații de urgență.
Vă mulțumim pentru înțelegere și totodată vă rugăm să ne transmiteți sesizările dvs. la nr. de telefon 0723237124 sau email primariaovidiu@gmail.com

Primăria Ovidiu – ANUNȚ DE INFORMARE!

You may also like