gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

DJC – Lucrări pe drumurile județene în săptămâna 20 – 28 noiembrie 2023

Avatar photo by

În săptămâna 20 – 28 noiembrie angajații Societății „Drumuri Județene Constanța” efectuează mai multe lucrări de reabilitare, modernizare și punere în siguranță a drumurilor județene. Pentru drumuri bune și sigure în județul Constanța se acționează pe:
DJ 222 Grădina – Hotar Tulcea, DC 77 Cogealac sunt executate lucrări de întreținerea drumurilor: pietruire acostamente, așternere covor asfaltic
DJ 226, DJ 226 A Istria – Nuntași sunt efectuate lucrări de siguranța circulației: tăiere arbori;
DJ 225 Saraiu – Vulturu frezare și pregătire suprafață carosabilă în vederea așternerii stratului de uzură;
DJ 224 Crucea – Băltăgești sunt decolmatate rigolele betonate;
DJ 222 Mihail Kogălniceanu – Peștera, DJ 222 Medgidia – Peștera, DJ 225 Mircea Vodă, DJ 391 Negru Vodă și DJ 392 Plopeni sunt efectuate lucrări de siguranța circulației: montare semnalizare de iarnă (indicatoare), montate lise și elemente de capăt.
La nivelul Societății „Drumuri Județene Constanța” am demarat lucrări de reabilitare la sediile mai multor secții și la sediul din municipiul Constanța.
În ceea ce privește pregătirile pentru iarnă avem achiziționate stocurile necesare de material antiderapant iar mașinile și utilajele de intervenție sunt pregătite să acționeze.
Lucrările aflate în execuție sunt în grafic și nu se înregistrează întârzieri în implementarea proiectelor. Rugăm participanții la traficul rutier să manifeste prudență și înțelegere pe sectoarele de drum pe care intervenim și să respecte restricțiile rutiere impuse.

DJC – Lucrări pe drumurile județene în săptămâna 20 – 28 noiembrie 2023

You may also like

article-image
Anunțuri

Informare documente de stare civilă

Vă aducem la cunoștintă că documentele de stare civilă (certificat de naștere/căsătorie, etc.) plastifiate, modificate sau completate fără drept, sunt declarate NULE, în urma aprobarii Legii nr. 105/2022 pentru modificarea și completarea Legii nr....