gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare RAJA – Atenție, se oprește apa în Valu lui Traian

Avatar photo by

Miercuri – 01 noiembrie 2023, în localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, se vor executa lucrări de racordare a noii conducte de alimentare cu apă de pe străzile Adamclisi, Crimeea și Basarabiei la sistemul centralizat de distribuție.
Astfel, în intervalul orar 09.00 – 17.00, se va sista furnizarea apei potabile consumatorilor din localitatea Valu lui Traian, cu excepția zonelor C și F.
Lucrările de modernizare fac parte din contractul de investiții cu finanțare europeană derulat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL21 „Rețele de apă și canalizare Valu lui Traian”, în valoare de aproximativ 116 mil. lei.
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ.
Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.
Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.
Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

Informare RAJA – Atenție, se oprește apa în Valu lui Traian

You may also like