gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare lucrări de modernizare

Avatar photo by

Primăria Mihail Kogălniceanu a început lucrările pentru modernizarea mai multor străzi din localitate. Proiectul cuprinde reabilitarea mai multor artere din comuna Mihail Kogălniceanu, cu o lungime totală de peste 2,5 kilometri.

Proiectul se numește “Asfaltare drumuri comunale în localitatea Mihail Kogălniceanu – Etapa I” și a fost depus în noiembrie 2021. Contractul a fost încheiat în ianuarie 2023, iar în prezent au început lucrările. În total va fi reabilitată infrastructura rutieră pe mai bine de 2500 de metri.

În urma acestei investiții, vor fi modernizate străzile Nicolae Bălcescu – 755 de metri, Transilvaniei – 777 de metri, Dorobanți – 776 de metri, Daciei – 237 de metri. Proiectul este finanțat prin PNI “Anghel Saligny”.

Primăria Mihail Kogălniceanu – Informare lucrări de modernizare

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Valu lui Traian – Informare proiect „Creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în unităţile de învăţământ din comuna Valu lui Traian, Grădinița nr.1 și After School”

Primăria Valu lui Traian a lansat o licitație publică privind achiziția contractului de execuţie lucrări, monlaj utiluje, echipamente tehnologice și funcționale pentru obiectivul de investiții „Creşterea eficienţei energetice şi gestionarea inteligentă a energiei în...