gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Techirghiol – Informare ședință de Consiliu Local 11.10.2023

Avatar photo by
Astăzi, 11 octombrie 2023, începând cu ora 16.00, va avea loc sedinta Consiliului Local Techirghiol în Pavilionul Expozitional al Gradinii Botanice Techirghiol.
Va prezentăm mai jos ordinea de zi cu proiectele ce vor fi supuse aprobarii consilierilor locali.
ORDINE DE ZI :
1. Proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării Registrului spațiilor verzi al orașului Techirghiol.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea Zonelor de regenerare urbană la nivelul UAT Techirghiol, jud. Constanţa.
3. Proiect de hotărâre privind revizuirea și completarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană (SIDU) a orașului Techirghiol pentru perioada 2021-2027.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Proiectului Tehnic cu Devizul General si a indicatorilor tehnico-economici actualizati la faza Proiect Tehnic pentru investitia ”Creșterea eficienței energetice a imobilului Bibliotecă Orașenească și Grădinița cu Program prelungit S+P+1E, oraș Techirghiol, județul Constanța”.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectul de investiții “ÎMBUNĂTĂȚIREA MEDIULUI URBAN PRIN EXECUTAREA DE LUCRĂRI DE AMENAJARE A UNOR ZONE IN VEDEREA REDUCERII RISCULUI DE INUNDAȚIE” – Faza S.F.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiții “Îmbunătățirea Mobilității Urbane în Orașul Techirghiol – Etapa I”, a Proiectului Tehnic cu Devizul General și a sumei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local pentru realizarea obiectivului. Inițiator: dl Primar – Soceanu Iulian-Constantin. Comisia 1, 2.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentatiei necesară delegarii gestiunii prin concesiune a serviciului de iluminat public din orasul TECHIRGHIOL.
8. Proiect de hotărâre privind desemnarea unui reprezentant al consiliului local în Comisia pentru Evaluarea și Asigurarea Calității (CEAC) a Liceului Teoretic „Emil Racoviță” Techirghiol.
9. Diverse.
May be an image of 9 people and table
Primăria Techirghiol – Informare ședință de Consiliu Local 11.10.2023

You may also like