gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Informare Publică RAJA: Lucrare programată Poarta Albă

Avatar photo by

Se oprește apa în mai multe zone din loc. Poarta Albă și Nazarcea!

În vederea executării lucrărilor de racordare a rețelei nou executate la sistemul centralizat de alimentare cu apă de pe strada Sălciilor din localitatea Poarta Albă, RAJA S.A. va întrerupe furnizarea apei, joi – 12 octombrie 2023, în intervalul orar 09:00 – 15:00. 

Astfel, vor fi afectați de lipsa apei:

  • abonații din satul Nazarcea (Galeșu);
  • consumatorii din localitatea Poarta Albă (de la intrare dinspre orașul Murfatlar până la str. Aleea Păcii), cei din cartier VIA și Gară Dorobanțu, precum și Penitenciarul Poarta Albă, Azilul de Bătrâni și Primăria.

Investiția face parte din cadrul ”Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aria de operare a RAJA S.A. Constanța în perioada 2014-2020.” Contract CL 20 –”Rețele apă Poarta Albă, Murfatlar. Rețele apă și canalizare Castelu. Aducțiune Castelu.” 

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. 

Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistata alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

 

Informare Publică RAJA: Lucrare programată Poarta Albă

You may also like