gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

RAJA Informare publică: Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Năvodari, joi – 05 octombrie 2023

Avatar photo by

La nivelul rețelei de alimentare cu apă potabilă din orașul Năvodari, județul Constanța, se vor executa lucrări de racordare a noilor conducte la sistemul centralizat, joi – 05 octombrie 2023.

         Astfel, în intervalul orar 08.00 – 16.00, se va sista furnizarea apei potabile pe străzile: Școlii, Cabanei, Midiei cu străzile adiacente, Sănătății, Crizantemei, precum și către instituțiile Poliția și Primăria Năvodari, Liceul Tehnologic “Lazăr Edeleanu”, Școala nr. 1 și punctul termic 5.  

Lucrările de modernizare fac parte din  contractul de investiții cu finanțare europeană derulate prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) – CL5 „Rețele de apă și canalizare Mamaia Sat și Năvodari” în valoare de aproximativ 36 mil. lei. 

         Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție ale constructorului vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ. 

         Totodată, rugăm utilizatorii afectați de această lucrare sa își asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Amintim consumatorilor că investițiile pentru modernizarea și dezvoltarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă sunt efectuate în beneficiul lor pe termen lung și vizează asigurarea unor servicii ireproșabile și implicit creșterea calității vieții.

          Prin implementarea acestora se realizează îmbunătățirea capacității de transport și distribuție a apei potabile, asigurarea debitului de alimentare și a calității apei, reducerea pierderilor în rețeaua de distribuție, siguranța și continuitatea furnizării serviciilor.

RAJA Informare publică: Atenție, se oprește apa pe mai multe străzi din orașul Năvodari, joi – 05 octombrie 2023

You may also like