gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Cernavodă – Informare modernizare străzi din oraș

Avatar photo by

Primăria Cernavodă intenționează să modernizeze infrastructura rutieră din oraș, iar în acest sens a depus la instituția abilitată de mediu un memoriu de prezentare a unui nou obiectiv de investiții. Valoarea lucrărilor este de 3.280.113,08 lei, fără TVA, iar perioada de implementare propusă este cuprinsă între 2023 – 2025, timpul efectiv destinat execuției lucrărilor fiind de 18 luni.

Obiectivul presupune, în primul rând, realizarea de investiții cu scopul de a moderniza și extinde infrastructura fizică urbană de bază, care influențează în mod direct dezvoltarea orașelor din punct de vedere economic, cultural și social și îmbunătățirea calității vieții locuitorilor. Astfel, dezvoltarea durabila economico-socială a orașului Cernavodă este indispensabil legată de dezvoltarea și asigurarea accesului locuitorilor orașului la serviciile de bază.

În cadrul acestui proiect de investiții, se dorește continuarea lucrărilor pe străzi ca: Nichita Stănescu, Panait Istrati, George Călinescu, Octavian Goga, Tudor Arghezi, Liviu Rebreanu, Prelungirea Victoriei, Nicolae Iorga, Mircea Eliade, T. Stavru și Radu Iordănache.

Primăria Cernavodă – Informare modernizare străzi din oraș

You may also like