gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Medgidia – Informare achiziții ,,Servicii de revitalizare urbană prin artă murală stradală”, opera de artă.

Avatar photo by

Municipiul Medgidia intenționează să achiziționeze ,,Servicii de revitalizare urbană prin artă murală stradală”, opera de artă.

,,Pentru promovarea patrimoniului cultural dar și din necesitatea de a crește accesul la cultură a publicului larg din municipiul Medgidia, dar mai cu seamă în vederea familiarizării tinerilor cu fenomenul de artă contemporană, Primăria municipiului Medgidia a dezvoltat în ultimii 2 ani proiecte de revitalizare urbană prin artă murală în parcurile din municipiu precum și în alte obiective, respectiv picioarele Podului rutier. Toate aceste proiecte de revitalizare au adus un feedback pozitiv, creând puncte culturale atractive în oraș, motiv pentru care administrația locală consideră că este deosebit de important să asigure continuitate, identificând noi obiective în municipiu, cu o suprafață totală de 655 mp” se arată în descrierea din caietul de sarcini.

Criteriul de atribuire aplicat pentru stabilirea ofertei câștigătoare se va realiza pe baza criteriului: cel mai bun raport calitate – preț.

Valoarea estimată a contractului este de: 250.717 lei fără TVA, bani alocați din bugetul local.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 10:10:2023, ora 16:00.

Relații suplimentare și clarificări se pot obține la adresa de email achizitii@primaria-medgidia.ro.

Primăria Medgidia – Informare achiziții ,,Servicii de revitalizare urbană prin artă murală stradală”, opera de artă.

You may also like