gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Corbu – Informare proiect „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE Scoala Gimnaziala „Gheorghe Lazar” CORBU”

Avatar photo by
UAT Comuna Corbu anunta lansarea proiectului
„DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE Scoala Gimnaziala „Gheorghe Lazar” CORBU”
UAT Comuna Corbu, în calitate de beneficiar al contractului de finantare nr. 1207DOT/2023 din 10.08.2023, a demarat implementarea proiectului „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE Scoala Gimnaziala „Gheorghe Lazar” CORBU”, cod F-PNRR-Dotari-2023-0704.
Proiectul este finanțat prin PLANUL NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ, Pilonul VI, Politici pentru noua generație, Componenta C15: Educație.
📌Obiectivul general al proiectului este imbunatatirea infrastructurii scolare si prescolare din cadrul a doua structuri ale unitatii de invatamant din Comuna Corbu, respectiv Gradinita cu program normal nr 1 Corbu si Scoala Gimnaziala „Gheorghe Lazar” Corbu, prin achizitionarea unor dotari ce includ atat echipamente digitale performante cat si achizitionarea unor piese de mobilier si echipamente si materiale didactice.
📌Obiectivele specifice ale proiectului ce vizeaza cele doua structuri incluse in proiect, sunt urmatoarele:
✔ Imbunatatirea infrastructurii digitale, prin achizitionarea de echipamente IT performante, pachete de software, aplicatii informatice atractive pentru elevi si utile pentru cadrele didactice (display-uri interactive, laptop-uri, imprimante multifunctionale, scannere portabile si alte tipuri de echipamente digitale)
✔ Imbunatatirea nivelului de dotari cu mobilier si materiale didactice specifice, prin achizitionarea de piese noi de mobilier pentru fiecare sala de clasa, pentru sala de sport, mobilier specific pentru laboratoare si cabinete scolare cat si materiale didactice specifice noi si diversificate pentru anumite activitati scolare.
Valoarea totala a proiectului: 967.582,06 lei
📌Data de începere a implementării proiectului este 11 august 2023, urmând ca acesta să fie finalizat la data de 31 august 2024.
Primăria Corbu – Informare proiect „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE Scoala Gimnaziala „Gheorghe Lazar” CORBU”

You may also like