gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Poarta Albă – Investiții pentru realizarea rețelei de gaze, prin atragerea de fonduri europene

Avatar photo by

Finanțarea contractului privind înființarea rețelei de gaze naturale este asigurată din fonduri europene.
Atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, în baza criteriului prețul cel mai scăzut, iar durata contractului este de șase luni.
În Secțiunea Document poate fi consultat anunțul de atribuire.
Primăria Poarta Albă continuă investițiile în comună, pentru realizarea rețelei de gaze, prin atragerea de fonduri europene!

CIS Gaz SA Mureș și Drilling Equipment SRL Zalău și-au adjudecat de la Primăria Poarta Albă contractul pentru proiectarea și executarea lucrărilor vizând înființarea rețelei de gaze naturale din comună.

Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că valoarea totală a contractului este de 5.779.700 de lei fără TVA, adică peste 1,16 milioane de euro, la cursul actual.

Conform sursei citate, atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, în cadrul căreia a fost depusă o singură ofertă admisibilă pentru contractul estimat inițial la 6.421.889,51 de lei fără TVA.

Titlul contractului este „Servicii de proiectare, asistență tehnică din partea proiectantului și execuția lucrării: la SNT și stație de reglare-măsurare (SRMP) amplasat pe raza UAT Poarta Albă pentru investitia «Înființare distribuție gaze naturale în comuna Poarta Albă» -Cod SMIS 142841“, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene, prin Programul Operațional Infrastructura Mare – POIM.

Atribuirea s-a făcut prin licitație deschisă, în baza criteriului prețul cel mai scăzut, iar durata contractului este de șase luni.

Se mai precizează în datele oficiale că „Procedura de atribuire/achiziția este inițiată sub incidența prezentei clauze suspensive, în sensul că încheierea contractului de achiziție publică este condiționată de încheierea actului adițional la contractul de finanțare nr. 1537/15.06.2022, cod SMIS 142841 cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) prin Programul Operațional Infrastructură Mare, semnarea contractului făcându-se cu respectarea dispozițiilor referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidenţa legislaţiei privind finanţele publice. Autoritatea contractanta estimează că va identifica fondurile necesare în termen de 6 luni de la inițierea procedurii de achiziție“.

Se mai precizează în datele oficiale că este posibilă subcontractarea, urmând ca Photovoltaic Systems SRL București să se ocupe de partea de „proiectare, execuție, instalare și punere în funcțiune: instalații electrice – automatizare, inclusiv sisteme de supraveghere (antiincendiu, antiefracție, CCTV)“.

Primăria Poarta Albă – Investiții pentru realizarea rețelei de gaze, prin atragerea de fonduri europene

You may also like