gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Horia – Informare achiziție „Servicii de proiectare cf HG 907-Sisteme integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd”

Avatar photo by

Primăria Horia din județul Constanța, a semnat un contract, prin cumpărare directă.

Informațiile privind cumpărarea directă au fost publicate pe platforma licitațiapublică.ro, la data de 04 septembrie 2023.

Obiectul achiziției îl reprezintă „Servicii de proiectare cf HG 907-Sisteme integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd”.

Date despre achiziție

Este vorba despre servicii de proiectare cf HG 907/2016 și cerințelor ghidului de finanțare, în vederea accesării finanțării prin fonduri europene aferente PNRR, Componenta C3- Managementul deșeurilor, investiția 1.2 Dezvoltarea infrastructurii pentru managementul gunoiului de grajd și al altor deșeuri agricole compostabile, subinvestiția I2.A-B – Sisteme integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd.

La semnarea contractului de finanțare – 50.000 lei la care se adaugă TVA, pentru documentațiile elaborate în vederea depunerii cererii de finanțare ce cuprinde:

• Elaborare Studii de teren

• Elaborare Documentațiile tehnice necesare în vederea obținerii avizelor/acordurilor conform Certificatului de Urbanism

• Elaborare Studiu de Fezabilitate în termen de 30 zile de la predarea documentațiilor enumerate mai jos – 61.375 lei la care se adaugă TVA: Elaborare Documentație obținere Autorizație de Construire, Elaborare Proiect Tehnic și detalii de execuție.

Valoarea estimată a achiziției este de 111.375,00 lei.

Firma ofertantă câștigătoare este SC Green Building Structure SRL.

Primăria Horia – Informare achiziție „Servicii de proiectare cf HG 907-Sisteme integrate de colectare și valorificare a gunoiului de grajd”

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Rasova – Informare angajare

Primăria Comunei Rasova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante. Posturile oferite sunt: șofer utilaj greu – Administrativ Servicii Comunitare de Utilitate Publică; muncitor necalificat –...