gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Saligny – Informare modernizare intersecție străzi Frunzelor cu Mărgăritarului din Ștefan cel Mare

Avatar photo by

În ultima ședință de consiliu local, Primăria Saligny a aprobat proiectul privind aprobarea documentației tehnico-economice –faza P.T. și a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiții ”Modernizarea și reabilitarea intersecției străzilor Frunzelor cu Mărgăritarului din localitatea Ștefan cel Mare ,comuna Saligny , județul Constanța” aprobat pentru finanțare prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

În cadrul acestui proiect, s-a aprobat finanțarea de la bugetul local al Comunei Saligny, județul Constanța sumei de 74.291,70 lei reprezentând categoriile de cheltuieli finanțate de la bugetul local conform prevederilor art. 4 alin. (6) din Normele metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 95/2021 pentru aprobarea Programului național de investiții “Anghel Saligny”, pentru categoriile de investiții prevăzute la art. 4 alin. (1) lit. a)-d) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 95/2021, aprobate prin Ordinul ministrului dezvoltării, lucrărilor publice și administrației nr. 1333/2021.

Primăria Saligny – Informare modernizare intersecție străzi Frunzelor cu Mărgăritarului din Ștefan cel Mare

You may also like

article-image
Anunțuri

DJC – DJ 393 Albești-Coroana

„DJ 393 Albești – Coroana, aproape de primul strat de asfalt” Lucrările la DJ 393 Albești – Coroana avansează cu repeziciune. Până acum s-a turnat binder (primul strat de asfalt) pe o lungime de...