gazetajudeteana.ro

Gazeta Județeană

Primăria Crucea – Informare finanțare pentru iluminatul public din satele comunei Crucea

Avatar photo by

Administrația din Crucea a obținut finanțare pentru proiectul de reabilitare a iluminatului public din satele Băltăgești, Crișan și Șiriu.
Finanțarea face parte din programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public. Valoarea contractului este de 999.600 lei și cuprinde audit energetic, proiectare, asistență tehnică, consultanță, achiziționarea și instalarea unui sistem de iluminat complet pentru 360 de lămpi.

Cele două proiecte înseamnă schimbarea / montarea unui număr de aproximativ 1000 de lămpi cu sistem de gestiune inteligentă și cel mai important cu o garanție de 5 ani.

Primăria Crucea – Informare finanțare pentru iluminatul public din satele comunei Crucea

You may also like

article-image
Administrație

Primăria Cernavodă – Informare proiect „Modernizare trotuare Drum Județean 223C și prelungirea acestuia, în orașul Cernavodă, județul Constanța – străzile Medgidiei și Canalului”

„Modernizare trotuare Drum Județean 223C și prelungirea acestuia, în orașul Cernavodă, județul Constanța – străzile Medgidiei și Canalului” este unul dintre proiectele pe care administrația locală a orașului Cernavodă le realizează prin intermediul Programului...